Aanbevelingen

Leden vertellen over de waarde van hun ZOOOM-lidmaatschap.

Daniëlle Pels – InterDaan

Daniëlle Pels-Buter is marketeer en communicatiedeskundige. Met haar bedrijf InterDaan heeft zij een effectieve methode ontwikkeld om de online (content)marketingstrategie voor een bedrijf te ontwikkelen en daarmee een actieplan in handen te hebben. Heel pragmatisch en met onmiddellijk resultaat. Uiteindelijk gaat het erom dat de omzet van een bedrijf stijgt.

ZOOOM brengt mij een professioneel netwerk, mooie opdrachten, kennis, sparringpartners én gezelligheid! Als zzp’er in Woerden en omgeving kan je niet zonder!

Ties Ratsma – TIES Schilderwerken

Ook op particulier vlak heeft Ties al verschillende mede ZOOOM-leden mogen verblijden met zijn schilderwerk.

Het ontmoeten van andere mensen bij ZOOOM brengt gezelligheid, kennis én de nodige nieuwe uitdagingen. Een vergroting van mijn zakelijke netwerk, waarmee ik ook anderen weer van dienst kan zijn. Zo zijn er al meerdere grote projecten gerealiseerd met contacten via ZOOOM.

Mikel de Knegt – Mikel de Knegt Mediation

Mikel is mediator en financial planner en gespecialiseerd in echtscheidingen en daarmee verwante conflicten. Via het ZOOOM-netwerk heeft deze ondernemer verschillende mediations mogen uitvoeren. Wat Mikel echter veel belangrijker vindt, is dat ZOOOM hem een veel groter netwerk heeft opgeleverd, waaruit hij kan putten als hij iets nodig heeft.

Regelmatig verwijs ik mijn cliënten naar andere ZOOOM-leden door, omdat ik weet dat ze ontzettend goed zijn in hun vak. Die wisselwerking is voor mij de waarde van ZOOOM! Mikel de Knegt – Mikel de Knegt Mediation

Marco Hollemans – MH/Vitam

In een aantal quotes weet deze ondernemer én CDA gemeenteraadslid te verwoorden wat zijn redenen voor het lidmaatschap zijn.

Via ZOOOM heb ik tientallen, zeer diverse collega’s. ZOOOM biedt mij een grote groep Woerdense ondernemers om snel mee te kunnen sparren. Het ZOOOM netwerk biedt mij toegang tot een enorm breed expertise gebied. Ik kan mijn zakelijke propositie snel en eenvoudig aanbieden aan collega ZOOOM-ers. Marco Hollemans – MH/Vitam

Lid worden

Heb je nog een vraag? Neem contact met ons op.
Wil je lid worden? Meld je aan!