Verslag AI Proeverij – AI of KI?

Op dinsdag 13 februari 2024 waren we samen met een grote groep van Zooom voor de inspirerende ‘AI Proeverij’ op Polanerbaan 13L in het kantoor van Dave van Oorschot. Jelmer van der Weide van AI Brouwerij (zit in hetzelfde pand als Dave) verzorgde de presentatie.

AI of KI?

Gelukkig konden wij met onze boeren achtergrond Jelmer ook nog wat leren, namelijk waarom dat Kunstmatige Intelligentie niet de afkorting is geworden. Voor de mensen zonder boeren achtergrond: KI staat in de boeren wereld voor Kunstmatige Inseminatie.

Iedereen gaat dit merken in zijn werk. AI gaat niet je hele baan vervangen, maar de kans is wel dat ze sneller iemand zullen inhuren die hier beter/handiger in is. Weten wat je kan helpen bij je functie? Check thereisanaiforthat.com

De meeste dingen zijn niet gratis en als het wel gratis is, dan ben jij het product (het bedrijf leert van jou hoe jij dingen doet en gebruikt de info van jou als gebruiker).

Gratis tools:

chat.openai.com (voor teksten)

www.Looka.com (voor huisstijl)

www.splice.com (voor muziek)

Midlibrary.io (voor juiste stijl plaatjes)

chat.openai.com/g/g-2DQzU5UZl-code-copilot (voor codetaal)

Veed.io (voor video)

Betaalde tools:

MailMaestro (voor Outlook en Gmail: mails samenvatten en actiepunten en reacties formuleren in jouw stijl; 135 euro per jaar)

Betaalde ChatGTP (is beter dan de gratis versie en kan plaatjes maken; 20 dollar per maand)

lalals.com (stemmen van beroemdheden)

Otter.ai (notulen maken)

Doe er je voordeel mee!

Marleen Strien-van Trommelen

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *