Verslag partnerevent Videomarketing

Op woensdagavond 20 maart, heeft het ZZP-event plaatsgevonden dat door de gemeente Woerden was georganiseerd in samenwerking met ZOOOM.

Laura van Stee (Digitalic) en Aron Dassen (VanSelfie) hebben ons in een workshop meegenomen in de wereld van het maken van video’s. Zij hebben daarbij uitgelegd op welk moment een video met een bepaalde boodschap ingezet kan worden om de aandacht te trekken, klanten te interesseren en klanten te binden.

Nadien was er uiteraard nog voldoende tijd om bij te praten en onderling kennis te maken. De deelnemers ontvangen uiteraard nog de presentie en bijbehorende handhout.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Leendert Wignand, Accountmanager EZ

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *