Over ZOOOM

ZOOOM ZZP Collectief is sinds 2009 dé vereniging voor zzp’ers in de gemeente Woerden.
Een enthousiaste netwerkclub, waar je in contact komt met soortgelijke ondernemers vanuit allerlei branches.
Belangrijke speerpunten zijn kennisdelen en onderlinge uitwisseling, maar ook belangenbehartiging bij gemeente en zo nodig breder. En natuurlijk vindt dat alles plaats in een prettige en open sfeer!

Bekijk de ledenlijst »

Het is een netwerkclub voor én door leden: wat kun jij doen voor ZOOOM?

Het bestuur wordt gevormd door:

Frank Suers, voorzitter, 06 – 24 91 98 19
Aline Hek, penningmeester, 06 – 41 42 03 93
Eric Reijm, vicevoorzitter, 06 – 18 81 65 11
Denise Snel, algemeen bestuurslid, 06-14 43 58 46

Daarnaast pakken diverse leden de verschillende taken op.
Dat kan via een commissie of incidenteel per evenement.
Zo doet ieder waar hij goed in is zonder dat het een zware verplichting wordt. Samen maken we ZOOOM tot een bruisende vereniging.

We zijn op dit moment op zoek naar nieuwe bestuursleden en een voorzitter!

We willen dat een bestuurslid zich herkent in het volgende: Uiteraard ben je zzp’er, gevestigd of woonachtig in de gemeente Woerden. Je bent communicatief vaardig, voelt je verantwoordelijk voor die zaken die je op je neemt en kunt goed samenwerken/delegeren. Je bent een aanpakker en praktisch ingesteld. Je vindt netwerken van belang voor jezelf en je bedrijf maar vindt het ook leuk! Je hebt tijd en zin om je in te zetten voor de vereniging.

Per bestuursfunctie hebben we het profiel en de taken uitgewerkt:

Voorzitter

Je bent het boegbeeld van de vereniging naar buiten toe. Je bent een bedreven netwerker en weet de verbinding te leggen. Je hebt ervaring in een bestuursfunctie. Je hebt visie en je draagt de belangen van de zzp’ers uit. Daarvoor voer je overleg met de gemeente en andere partijen. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor de interne organisatie van de vereniging en beschikt dan ook over voorzittersvaardigheden (koersvast, zelfverzekerd en kan goed samenvatten). 
Je kunt enthousiasmeren en organiseren.

Vice-voorzitter

Je doet de ledenwerving voor de vereniging. Om het lidmaatschap aantrekkelijk te maken weet je ook kortingen voor en door leden te verkrijgen. Je bent een ervaren netwerker en ziet de mogelijkheden die er zijn om ZOOOM te laten groeien. Je bent initiatiefrijk en creatief in je denkwijze, communicatief vaardig en enthousiast. Je vervangt de voorzitter, indien nodig.

Secretaris

Je houdt je bezig met de verenigingszaken, regelt de ALV, de bestuursvergaderingen en alle zaken die bij een vereniging horen. Je schrijft makkelijk en stelt actielijsten op. Ervaring in een bestuursfunctie is een pré. Je bent nauwkeurig en gestructureerd en vindt het prettig diverse organisatie-ondersteunende taken uit te voeren.

Penningmeester

Je hebt verstand van boekhouden en financiën, kunt een begroting en een jaarrekening opstellen. Ervaring in een bestuursfunctie is een pré. Je bent nauwkeurig en secuur in je werkzaamheden.

Algemeen bestuurslid; activiteiten

Je organiseert de activiteiten van de vereniging. Of je dat zelf doet of samen met anderen, is aan jou. Je kunt goed organiseren en regelen, bent initiatiefrijk en creatief. Je denkt in mogelijkheden en komt met nieuwe onderwerpen voor bijeenkomsten die aansluiten bij de zzp’er.

Algemeen bestuurslid; media en communicatie

Je beheert de uitingen naar buiten, op social media, via de website (wordpress) en andere mogelijkheden. Je kunt goed schrijven en hebt een vlotte toon in je communicatie. Je bent handig met de nieuwe media en kennis van mailchimp is een pré. Of je het zelf beheert of afstemt met anderen om dat te doen is aan jou. Je bent communicatief vaardig en organisatiesensitief; je weet de juiste toon te vinden voor onze communicatie.

Herken jij je in één of meer van deze profielen? Wil je meer informatie bijvoorbeeld over de tijdsbesteding? Neem vooral even contact op één van de leden van de selectiecommissie:
Frank Suers, 06 – 24 91 98 19
Aline Hek, 06 – 41 42 03 93
Eric Reijm, 06 – 18 81 65 11
Denise Snel, 06-14 43 58 46