Johan van Ogten geeft het stokje door…

Mijn naam is Johan van Ogten, al 7 jaar wonende in Woerden. Samen met mijn lieve vrouw en 2 dochters (5 en 2,5 jaar) wonen wij in de buurt van tournoysveld. Werk vanaf een werkplek op de Oostdam waarbij ik me af kan sluiten om te focussen op de diverse opgaven. Beide zijn we thuis ondernemend, zelf dus een bouwmanagementbureau/tekenbureau en mijn vrouw een grafische ontwerp/een webshop vol handgemaakte cadeautjes en blijmakers voor elk seizoen! (https://www.studioderijk-shop.nl). Het gezamenlijk ondernemen zorgt ervoor dat we elkaar ook sneller begrijpen en elkaar ook gemakkelijk kunnen helpen.
johan van ogten

Geef een omschrijving van je werkzaamheden voor dummies

Met Bouwmanagement van Ogten / Tekenbureau van Ogten ontzorg particulieren, MKB en ontwikkelaars/investeerders bij hun bouwprojecten. Heeft u een verbouwing dan ontwerp ik, teken ik voor de vergunningsaanvraag, begeleid het vergunningstraject, zorg dat er aannemers aangeschreven worden om een offerte uit te brengen en zorgen tijdens de bouw dat er gebouwd wordt zoals vergund/besproken.

Vertel een succesverhaal van jouw afgelopen jaar

Voor mij is het een succesverhaal als het eindresultaat is geworden zoals van tevoren is uitgelegd door een opdrachtgever. Dat het zelfs mooier is geworden dan van tevoren gedacht. Diverse projecten gemaakt afgelopen jaar. Lange tijd in overleg met de gemeente om een vergunning rond te krijgen en als blijkt dat het toch mag dan is het zeker een fijn gevoel. Aan de andere kant ook te maken met bezwaarmakende omwonende wat veel tijd en energie vergt.  

Jouw geheime tip voor succesvol ondernemen

Vorig jaar een cursus gedaan om mijzelf en de drive weer terug te vinden, hierbij ook geleerd om bij je eigen principe te blijven en vanuit deze kant ook je gevoel te laten spreken. Laat zien wat je wilt en hoe je iemand zou kunnen helpen. Droom groot en knip je doelen in haalbare ‘sprints’ op zodat je deze ook kan opvolgen en niet aan het einde van het jaar het gevoel hebt dat je je doel niet hebt bereikt.

Ik geef het stokje door aan… Krista de Heer

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *