Even voorstellen… Susanne van den Bosch-Boekhout

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Susanne van den Bosch-Boekhout. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Kamerik. Sinds 1 april 2023 ben ik begonnen met mijn bedrijf Zorgmaatje aan Huis regio Woerden. Ik coördineer aanvullende mantelzorg voor mensen die hulp nodig hebben in de gemeenten Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht.
susanne van den bosch-boekhout

Wat is je grootste worsteling?

Tot nu toe is mijn grootste worsteling om naamsbekendheid te krijgen.

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik de grote stap heb genomen om met Zorgmaatje aan Huis te beginnen!

Wat verwacht je van ZOOOM?

Leuk om andere ondernemers te spreken en om kennis en natuurlijk gezelligheid te delen!

Meer weten?

www.zorgmaatjeaanhuis.nl/location/woerden

06-81528455

Zorgmaatje aan huis Woerden

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *