Ynske Veenstra geeft het stokje door…

Geef een omschrijving van je werkzaamheden voor dummies

Mijn naam is Ynske Veenstra. Ik help vrouwen die niet lekker in hun vel zitten omdat ze overspoeld worden door hun onzekerheid. Dat willen ze veranderen. In de coachingssessies combineer ik het voeren van gesprekken met lichaamswerk, zoals bijv. reiki, omdat ik erin geloof dat lichaam en geest nauw samenhangen. Sinds 2023 ben ik lid van ZOOOM.
ynske-veenstra

Vertel een succesverhaal van jouw afgelopen jaar

Mijn cliënt kwam bij mij omdat ze aan alles twijfelde. Ze voelde zich onzeker en wist niet meer wat ze wilde in haar leven. Een vervelende ervaring tijdens haar stage had ervoor gezorgd dat ‘oprecht dacht dat ze het niet kon’. Ondanks dat ze bijna klaar was met haar studie wilde ze daarmee stoppen en totaal iets anders doen.
Aangezien ze vaak overspoeld werd door allerlei gedachten en emoties, gingen we eerst aan de slag met hoe ze zichzelf tot rust kon brengen. In een andere sessie hebben we de methodiek Walking In Your Shoes toegepast. Ik heb toen voor haar haar grootste belemmerende overtuiging gelopen. Door letterlijk te zien wat het met haar doet, veranderde er bij haar al het een en ander. Ook kwamen er praktische tools naar voren, waarmee ze thuis aan de slag ging. Bij de zesde en laatste sessie kwam er zó’n andere vrouw mijn praktijkruimte binnen. Ze vertelde dat ze weer uitkijkt naar de toekomst en dat ze een stuk minder angstig is voor onbekende situaties. Ook heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft ze dat ook uit te stralen. Ze heeft haar studie weer opgepakt en heeft het heel erg naar haar zin op haar nieuwe stageplek. Fantastisch toch!

Jouw geheime tip voor succesvol ondernemen

Vind een business buddy. Het helpt mij enorm om elke maandagochtend de week te starten met mijn business buddy, een andere onderneemster. In maximaal een half uur bespreken we o.a. de focus van die week, de geplande activiteiten (zijn ze realistisch of te ambitieus?), etc. Het is fijn om te kunnen sparren als je ergens tegenaan loopt. Het ondernemerschap is soms best een eenzaam avontuur, dus dan is het fijn om een business buddy te hebben. Ik kan het iedereen aanraden! Ik geef het stokje door aan Luc van Dam…

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *