Verslag van de netwerkwandeling

Een saaie druilerige donderdagavond, dat was het! Maar organisator en ZOOOM-lid Mieke van der Steeg zorgde ervoor dat het weer geen spelbreker werd bij de Netwerkavondwandeling van ZOOOM.

De ontvangst bij Breuren op het verwarmde terras met koffie/thee en een gevulde koek gaf de leden een gevoel van saamhorigheid. Lekker even bijpraten in het nieuwe jaar.

Om 20.00 uur deelde Mieke de leden en introducees in en gingen de 6 groepen 2 minuten na elkaar van start met een leuke flyer waarop de route afgebeeld stond… het bleek een rondje Singel te zijn.

Op de achterzijde van de flyer waren zogeheten gespreksstarters opgenomen die de conversatie opgang kon helpen. Nou, inderdaad dat hebben we geweten… vooral het onderwerp: ‘Welk advies zouden de volgende personen aan je kunnen geven?’ hebben wij in onze groep gewoon omgedraaid. Wij hebben vooral Linda de Mol van advies voorzien. Details over dit advies kunnen altijd worden opgevraagd bij de auteur van dit verslag. 😉 En de foto van onze groep hebben wij genomen op de kade van de Rijn, bij de grootste Woerdense fan van Max Verstappen. Dat is een uniek plekje, en gaf stof tot nadenken over aandacht geven aan je product of dienst.

Na de lekkere wandeling, die vanaf het eerste moment in het teken stond van waar we mee bezig zijn in de markt en hoe we elkaar wellicht konden voorzien van nieuwe contacten en inzichten, kwamen we weer terug bij het terras Breuren voor de naborrel. Voor sommigen was dat chocolade melk met slagroom en anderen namen een lekker wijntje en een snackje.

Mieke, bedankt voor de organisatie van dit erg leuke netwerkevenement! De regen… daar hebben we helemaal geen last van gehad. Samen voor Elkaar!

Jolanda van der Spiegel
The Collections

 

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Eén gedachte over “Verslag van de netwerkwandeling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *