Verslag van het ZZP Pre-olympics sportevent

Één voor één druppelden ze binnen: de olympiërs van ZOOOM die zich op hadden gegeven voor een avondje strijden om de roem.

Voordat de gladiatoren mochten laten zien waartoe zij in staat waren kwam Baukje Stam, voorzitster van Betrokken Ondernemen Woerden, vertellen over de mogelijkheid om als ondernemer terug te geven aan de Woerdense maatschappij. Kijk vooral op https://betrokkenondernemerswoerden.nl/ voor meer informatie.

Specifiek vroeg Baukje aandacht voor de twee thema weken vanaf 23 september tot 4 oktober. Het thema zal dan zijn Eenzaamheid. Een maatschappelijk probleem dat in alle lagen van de samenleving zich voordoet. Uit eigen ervaring kan ik zeggen: het is leerzaam om deel te nemen aan de activiteiten van BOW, ik heb al een paar keer meegedaan en het was elke keer weer top.

Toen deze informatie was ingedaald werden we overgedragen aan de deskundige begeleiding van Chris en Edwin van Tafeltennisvereniging Woerden. Ja, inderdaad jongens en meisjes: ZOOOM ging pingpongen.

Na de hoognodige warming up met het campingspel ‘rondje rond de tafel’, gingen we een heus toernooi spelen. Compleet met scheidsrechters, prijzen, supporters en slinks bedrog.

We werden ingedeeld in twee poules en de winnaar van de poules moesten ook nog tegen elkaar zodat er uiteindelijk toch echt één koning pingpong gekroond ging worden.

Ik zal de deelnemers even aan u voorstellen:

 1. Frank – met zijn finesse en tactisch oog trekt hij volle zalen
 2. Sander – door zijn soepele techniek en flitsend voetenwerk is dit zo’n speler waarvoor je naar het stadion komt.
 3. Dave – is met zijn brute kracht en tomeloze energie een lust voor het oog.
 4. Mariken – beschikt over intimiderende charme die menig tegenstander verbouwereerd achter laat.
 5. Maaike – een powervrouw die haar tegenstander maar al te graag alle hoeken van de tafel laat zien.
 6. Luuk – vanwege zijn bedachtzaamheid en strategisch vernuft een ondoorgrondelijke speler
 7. Erik – heeft de beschikking over enorm veel doorzettingsvermogen en is daarmee een keiharde tegenstander die excelleert in het mentale aspect van het spelletje.
 8. Theo – door zijn jongensachtige speelsheid wordt hij chronisch onderschat en hij laat geen moment onbenut om zijn tegenstander daarop te wijzen.
 9. Hans – bezit creativiteit en ervaring waardoor hij de meest listige overwinningen uit het vuur sleept.

Zoals u zult begrijpen ging het er heftig aan toe. Vooraf werden Dave en Sander grote kansen toegedicht, maar tijdens de poule wedstrijden werd al snel duidelijk dat Mariken en Maaike zeer gevaarlijke outsiders waren. Terwijl alle ogen gericht waren op deze talenten bleef Frank consistent doen wat hij moest doen en pakte de glorie.

Toernooi directeur Mieke beloonde zijn arbeid met een mooi prijzenpakket en daarmee bleef de nabeschouwing achter de coulissen nog over.

De tafeltennisvereniging Woerden beschikt over professionele spullen en dat geldt zeker ook voor de bar. Na de prestaties op/aan/bij/achter de tafeltennistafels waren de resultaten op/aan/naast/voor de bar minstens even aansprekend. Ik zal ze kort voor uw samenvatten in een beproefd format de ‘Wist u dat’.

Wist u dat:

 1. Frank terecht gewonnen heeft en dit vierde met een zege tocht door de zaal.
 2. Hier helaas geen beelden van zijn maar wel voor altijd op mijn netvlies gebrand zal staan.
 3. Dave het tafeltennissen geleerd heeft in loondienst maar hij hier als ondernemer geen tijd meer voor heeft.
 4. Maaike 25 jaar geleden op tafeltennis heeft gezeten bij TTV.
 5. Wij niet wisten dat ze al ouder dan 25 was.
 6. Mariken en Hans op 2 november 2024 in Poppodium Bredius een Halloweenparty organiseren.

 

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *