Krista de Heer geeft het stokje door…

Geef een omschrijving van je werkzaamheden voor dummies

In 1995 startte ik als grafisch vormgever/dtp’er in loondienst bij ontwerpbureau’s. Sinds januari 2009 ben ik fulltime ZZP’er. Mijn bedrijf heet Belliz Grafische vormgeving & Webdesign. Als grafisch vormgever en webdesigner ontwerp en maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers.
Als je bij mij komt voor een nieuw logo gaan we samen eerst bepalen wat het karakter van je bedrijf of product is. Deze persoonlijkheid wordt omgezet in een tijdloos en helder logo. Hoe? Door de juiste kleuren, vormen en lettertypes te gebruiken. Rond of hoekig, licht of donker, koel of warm, zacht of hard.
Als je je website door mij laat maken dan gaan we eerst samen zitten om door te spreken wat jouw huisstijl, doel en doelgroep is. En dan ga je tekst en beeldmateriaal verzamelen. Daarna ga ik aan de slag om je website te bouwen in WordPress.
Daarnaast help ik, samen met een partner, ondernemers via het programma WebWijzer. Dat geeft handvatten voor het bepalen van de ‘look & feel’ en indeling van je nieuwe website, het schrijven van teksten en het verzamelen van beeldmateriaal.

Krista de Heer Belliz

Vertel een succesverhaal van jouw afgelopen jaar

Wat ik erg leuk vind, is dat ik afgelopen jaar ben toegetreden tot het team van Miss Troubleshooter. Dat bestaat uit samenwerkende zelfstandigen. Miss Troubleshooter is een businesscoach die startende vrouwelijke ZZP’ers helpt met het opzetten van hun bedrijf. Daaronder valt ook de ontwikkeling van een logo en een website en dat gedeelte mag ik voor mijn rekening nemen.

Jouw geheime tip voor succesvol ondernemen

Eigenlijk zeg ik tegen vrijwel alle ondernemers: ga netwerken. En heb geduld. Neem de tijd om een netwerk te zoeken dat bij je past en om een relatie met (potentiële) klanten op te bouwen.

Ik geef het stokje door aan… Wilco Nederhof

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *