Verslag van het Walking Dinner 2023

Tja… regen hoort blijkbaar bij de Walking Dinners van Zooom (3x walking dinner, 3x regen), maar dat mocht de pret niet drukken.
Het druppelde overigens een stuk minder als de eerste keer ☺.

Om kwart voor 6 verzamelden we bij “de Koe” voor de Bieb, en (bijna) iedereen was mooi op tijd. Na het welkom en de mededelingen door het bestuur werden de enveloppen uitgedeeld. In de envelop een kaartje of briefje met het adres van het eerste restaurant. We waaierden uit in verschillende richtingen en zagen al gauw met wie we de eerste tafel zouden delen.

Onze groep ging naar Bistro Lokaal waar voor ons, als eerste “gang” een heerlijke borrelplak klaar stond. Na een uurtje kregen we nieuwe enveloppen, gedrieen gingen we naar de volgende locatie, Avanti. Daar werd binnen no-time de tafel omgetoverd tot een waar italiaans festijn… antipasti, pizza en pasta .. de keuze was reuze. De hoeveelheid eten ook, het verbaasde me dan ook niet later zooom-ers met een doggy bag te zien lopen.

Voor ons de laatste stop was Viviamo, waar we genoten van een van de specialiteiten van het huis Tiramisu. Wij hadden geluk … de zooom-ers die hun laatste gang bij bistrolokaal of Avanti hadden kregen respectievelijk de borrelplank en het italiaanse festijn op tafel. Geen echt “toetje”. Die restaurants hadden het concept niet helemaal begrepen denk ik, want … aan de organisatie kon het niet liggen. SUPER GEDAAN LAURA! Een dikke pluim!

We sloten met elkaar af bij de Pompier, waarna iedereen met een volle maag en een goed gevoel huiswaarts ging.

En volgend jaar? Wellicht een walking dinner bij leden thuis? … hierover volgt vast meer.

zzp netwerk woerden walking dinner

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *