Rina Mulder geeft het stokje door…

 

rina mulder

Mijn naam is Rina Mulder en ik ben A&O psycholoog (arbeids- en organisatiepsycholoog). Kort gezegd richt ik me op mens en werk; ik werk als interim HR Manager of Adviseur binnen grote en middelgrote organisaties. Daarnaast voer ik re-integratietrajecten 2e spoor uit voor bedrijven en coach (startende) ondernemers.

Ik ben vanaf de oprichting lid van ZOOOM en ben 3 jaar voorzitter geweest.

Succesverhaal

Een succesverhaal van het afgelopen jaar is dat ik in mei 2022 afgestudeerd ben. Vanaf die tijd heb ik ook assessments toegevoegd aan mijn dienstenpalet. Een assessment kan worden ingezet voor ontwikkeling (wat kun jij nog verder ontwikkelen, waar liggen jouw talenten) of voor selectie (ben jij de juiste kandidaat voor deze functie). Een goed uitgevoerd assessment met goed gevalideerde instrumenten geeft jou als kandidaat veel meerwaarde, inzicht en vaak mooie ontwikkelpunten. Als werkgever heb je een rapport in handen om met jouw medewerker verdere ontwikkeling vorm te geven of om te bepalen of je een kandidaat, die je door gesprekken geselecteerd hebt, gaat aannemen.

Geheime tip

Mijn geheime tip voor ondernemers is dat je je altijd moet blijven ontwikkelen en daar ruimte en tijd voor moet maken. Ik ben ondernemer sinds 1992, begonnen als notulist en secretaresse maar heb me door scholing ontwikkeld tot A&O psycholoog. Zo blijft het werken voor mij interessant en uitdagend. Ik wil mezelf graag blijven vernieuwen en daardoor nieuwe diensten kunnen toevoegen (en sommige dan ook schrappen). Dat houdt het ondernemerschap voor mij aantrekkelijk en blijf ik interessant voor mijn klanten.

Ik geef het stokje door aan… Nicole Fazzi.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *