Even voorstellen: Louay Alsamara

Wie ben je en wat doe je?

Wie ben ik? Ik ben Louay en ik ben 1,5 jaar geleden gestart met Sama24.nl. Sama24.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het graveren van producten. Ik graveer o.a. dierenpenningen, sieraden, sleutelhangers en naamplaten. Samen met mijn klant maak ik de leukste gepersonaliseerde cadeaus of dierenpenningen voor je huisdier. Mijn producten zijn van Titanium, dit geeft een heel mooi graveer resultaat en ze gaan heel lang mee. Ben je nieuwsgierig geworden… neem dan een kijkje op mijn website www.sama24.nl

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling… dat klinkt heel dramatisch. Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met andere ZZP-ers zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en tips en tricks.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op mijn eigen merk Sama24.nl®

Wat is je beste investering?

Mijn beste investering… mijn tijd en ervaring die ik steek in mijn eigen bedrijf.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Ik verwacht te kunnen netwerken en wat tips en tricks van andere ZZP-ers.

www.Sama24.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Eén gedachte over “Even voorstellen: Louay Alsamara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *