Verslag van het eerste Cluedo-netwerkevent

Op 29 september vond het eerste Cluedo-netwerkevent van ZOOOM plaats.
Hier lees je het verslag van Mirjam Jansens:

“Het is een warm welkom bij Sol Sport aan de Ampèreweg, ik neem een kop thee en klets wat met een paar nieuwe leden. Voor mij was het ook al weer een tijd geleden dat ik live aanwezig was bij een netwerk event van ZOOOM. Ben ook erg benieuwd hoe we de moord gaan oplossen en daarnaast gaan netwerken.

zooom zzp netwerk woerden cluedo

Vol vertrouwen leg ik mijn oor te luisteren bij Mariken die uitlegt dat één van onze Zooom leden vanmiddag is vergiftigd. Niet door 1 maar door maar liefst 3 daders die in een complot zitten. Ieder van ons krijgt 3 enveloppen, je begint met de eerste te openen en zoekt naar de dader, wanneer je die gevonden hebt ga je naar envelop nummer 2, enzovoorts.
Aan ons de nobele taak om de 3 daders te ontmaskeren.

Het lijkt op speeddaten, onder het genot van een hapje en een drankje zoek je een gesprekspartner en krijgt 5 minuten om elkaar wederzijds te ontmaskeren. Het geheel werkt erg ontspannend, bij het stellen van de vragen weet je vaak al vrij snel of iemand de dader is of niet en dat geeft je daarna de tijd om elkaar te bevragen met wie de ander is en wat hij/zij doet. Verrassend genoeg lijkt 1 dader op mijzelf en een aantal zullen mij dan ook als dader opschrijven, waaronder ikzelf. Maar wat blijkt, dat voor het ontmaskeren van Mariken vragen zijn gebruikt die ook erg op mijzelf van toepassing zijn. Ergens was dit wel leuk want er waren een paar bloedfanatieke mensen bij, ik noem geen namen, met wie ik prima kon onderhandelen en we beide dachten dat we de daders hadden. Maar eerlijkheid wordt beloond en zo ging Aline er met de winst vandoor! Ze heeft 2 daders ontmaskerd en dat in de snelste tijd! Chapeau!

Niet gewonnen, maar wel een heel gezellige avond gehad en een heel mooie manier om elkaar wat beter te leren kennen. Ik zeg op naar volgend jaar!

Dank Mariken en Krista voor de strakke organisatie!

Mirjam Jansens
CongloMIRaat | Systemisch coach op het grensvlak van persoonlijk en professioneel leiderschap

zooom zzp netwerk woerden cluedo
zooom zzp netwerk woerden cluedo

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *