Alice Abrahamse geeft het stokje door…

Ik ben Alice Abrahamse en dit jaar vier ik mijn 10-jarig jubileum als Zelfstandig Ondernemer, mijn expertise is facility management. Opdrachtgevers kunnen mij inhuren als zij tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben in facilitair management of projectmanagement.

Na 10 jaar ben ik nog steeds super blij dat ik de keuze om voor mezelf te beginnen, heb gemaakt. Ik vertel weleens dat “voor mezelf te beginnen” een van de beste keuzes in mijn leven is geweest. Ik heb zoveel bedrijven en mensen leren kennen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en overal leer je weer van. Ik hou van afwisseling en dat heb ik als zelfstandig ondernemer zeker.

Mijn huidige opdrachtgever is het Erasmus MC. Ik zou voor 5 maanden komen maar het werden er meer dan 20. Ik vervul de functie van manager voeding a.i. en hierbij geef ik leiding aan koks, voedingsassistenten, en facilitair medewerkers. We zorgen er gezamenlijk voor dat patienten dagelijks lekker eten en drinken. Ook het Sophia Kinderziekenhuis maakt onderdeel uit van het Erasmus MC. In het Sophia ziekenhuis liggen ernstig zieke kinderen. Sommige kinderen liggen hier maanden. Hoe leuk is het dan dat je mee kunt doen aan het realiseren van een wens. In dit geval een smoothiebar. Het idee kwam van een patiënte (inmiddels 18 jaar) die veel sondevoeding kreeg. Zij stelde de vraag of er geen alternatief voor sondevoeding was iets met een smoothie of ander gekleurd en smakelijk drankje. Uiteindelijk heeft dit met sponsoring en doorzettingsvermogen van velen geleid tot dit unieke concept, de smoothiebar. Ik ben blij en dankbaar dat ik hier samen met het team voeding een bijdrage aan heb kunnen leveren.

Voor mij een prachtig voorbeeld hoe we gezamenlijk een idee kunnen realiseren met het doel kinderen blij te maken. Dit maakt het werken als zelfstandige zo prachtig.

Met gastvrije groet,
Alice Abrahamse

WelkomFactor

Alice geeft het stokje door aan…

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *