Verslag van de ‘Powershoot’

Op 24 mei werden de ZOOOM leden en de introducees hartelijk ontvangen, in de studio van Harald Lakerveld, met een lekker bakkie koffie of thee. De sfeer voor de workshop zat er meteen goed in. We begonnen de bijeenkomst met een kort voorstelrondje. Vervolgens vertelde Harald enthousiast over hoe je mooie foto’s kan maken en de mogelijkheden van de app Snapseed. Dat is een gratis app die heel intuïtief werkt en waarmee je je opnamen een boost kan geven. Vergelijkbaar met Photoshop, maar dan heel toegankelijk en met veel mogelijkheden.

Stapsgewijs werden we uitgenodigd om de werking van alle tools uit te proberen voor het beste resultaat. De minuten vlogen voorbij en was het tijd voor een hapje, drankje, praatje en fotobewerking. Helaas, was niet iedereen in de gelegenheid om los te gaan bij de mini powershoot met een theepot als model om daarna de eigen gemaakte foto’s te bewerken. Met als resultaat: heel veel verschillende theepotten.

Kortom, Snapseed is een mooie, geschikte en gemakkelijke app met veel mogelijkheden.

Ben je niet bij de workshop geweest of wil je je kennis opfrissen? De app bevat zelfs een handleiding. Klik op de 3 puntjes rechtsboven om de handleiding te openen.

Veel plezier bij het bewerken van jouw foto’s!

Linda de Jager

www.dejagervitaliteit.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *