Verslag van de “Betrokken Borrel”

Na een periode van online borrels was op 20 april weer een live borrel georganiseerd. Marieke Dik trad samen met Ine van Leeuwen op als organisator en gastvrouw. Waarvoor alom lof en dank.

De borrel had, zoals een goede borrel betaamd, geen strak geregisseerd programma maar bood volop ruimte om bij te praten met onze collega-ondernemers. Ook hebben we kennis gemaakt met Henk Barends. Henk is al langer zelfstandig ondernemer, en sinds kort lid van ZOOOM. Nieuwsgierig naar zijn bedrijf, kijk op de website, google, bel of…

Het thema van de bijeenkomst was “Betrokken Borrel”. Natuurlijk niet om meer betrokkenheid met ons glas te promoten, maar omdat wij als ondernemers betrokken zijn bij onze omgeving. Diverse leden beklommen de zeepkist om van daaraf een goed doel te promoten. Heel mooi om te zien dat er naast hard werken voor ons eigen bedrijf altijd wel een gaatje overblijft om onszelf ook maatschappelijk betrokken in te zetten. De zeepkist was overigens voor deze gelegenheid weer van zolder gehaald. Oudere leden kennen hem nog wel. Het is een handzame kist, die al meer dan 10 jaar fungeert als podium bij onze vereniging.
Tot slot, wat kun je meer schrijven over een borrel? Het beste is toch om het een keer mee te maken. Hou de agenda in de gaten, en graag tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Eric Reijm

www.reijmbrandpreventie.nl
www.linkedin.com/in/eric-reijm

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *