Even voorstellen: Anja Gerritsen

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Anja Gerritsen, heb een eigen bedrijf als bedrijfsmaatschappelijk werker. Ik werk op dit moment voor de gevangenissen in Rotterdam en het RIVM.

Wat is je grootste worsteling?

Ik werk ook nog in loondienst voor de politie, als leidinggevende van de bedrijfsmaatschappelijk werkers. Worsteling is blijf ik dit doen, hoeveel uren, en hoeveel uur werk ik voor mezelf.

anja gerritsen

Waar ben je het meest trots op?

Hoe ik mijn vak uitoefen. Wat ik voor BMW-ers politie organiseer.

Wat is je beste investering?

Opleiding MWD

Wat verwacht je van ZOOOM?

Netwerk en gezelligheid

Meer weten?

www.coachingwoerden.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Eén gedachte over “Even voorstellen: Anja Gerritsen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *