Even voorstellen… José Vergeer

Wie ben je en wat doe je?

Hi, Ik ben Jose Vergeer, 55 jaar en heb mijn eigen administratiekantoor. Mijn klanten zijn kleine zelfstandigen, stichtingen en BV’s en het leuke hiervan is dat iedere ondernemer zijn eigen verhaal heeft. Ik kan ze daarbij helpen om financieel inzicht te krijgen. Ik vind het leuke van mijn werk dat het veelzijdig is en dat ik klanten kan helpen, een tevreden klant daar doe ik het voor.
jose vergeer reken op jose

Wat is je grootste worsteling?

Inmiddels heb ik een leuke vaste klantenkring, makkelijk is dat de klanten elk kwartaal of jaarlijks hun aangiften moeten doen. Daar waar de eerste jaren mijn worsteling acquisitie was, gaat dit nu via via vanzelf. Nu is mijn worsteling een goede balans vinden tussen privé en werk. Ik wil altijd snel vragen beantwoorden van klanten, maar dit moet wel passen in mijn privéleven (gezin, vakanties) en zeker in de piekmaanden heb ik de weekenden nodig om het werk af te kunnen krijgen.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn kinderen…maar dit zal niet de bedoeling zijn van deze vraag. Zakelijk gezien dan dat ik een eigen onderneming heb (hoe cliché) en door de jaren heen mijn klanten heb opgebouwd door mond-tot-mond reclame, dat zie ik als een compliment voor mijn werk, waar ik trots op kan zijn.

Wat is je beste investering?

Mijn huis…maar dit is ook niet zakelijk…mijn laptop dan maar, verdere investeringen heb ik niet nodig gehad. Verder een Fiat500 uit het jaar waarin in begonnen ben (2012) met mijn logo achterop, die mij een klant heeft opgeleverd.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Veel gezelligheid! Na mijn eerste kennismaking tijdens de ZOOOM wandeling was ik enthousiast om mij direct aan te melden, veel gezellige lot/leeftijdgenoten, veel bekende gezichten, mooie verhalen al gehoord en ik ga er nog veel meer horen komende tijd. Hoop jullie allemaal te ontmoeten.

Meer weten?

www.rekenopjose.nl

Ik heb geen uitgebreide website moet zoekfunctie, de foto is ook al verouderd op deze site, beter is om persoonlijk met mij kennis te maken, mobiel 06-49957570.

Groetjes José

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *