Verslag van de kerstborrel 2023

(Dit artikel is geschreven door Fien Claasen van de HU Journalistiek, samen met collega-student Jens Noppen was zij aanwezig bij de kerstborrel)

WOERDEN – Buiten vriest het, maar binnen in het Stadshotel Van Rossum organiseert Zooom Netwerk een hartverwarmende kerstborrel voor zzp’ers. Voorheen werd kerst gevierd met een kerstontbijt, maar dit jaar kiest Zooom voor een kerstborrel waar iedereen een kerstpakket cadeau krijgt. 

Het is donderdag 15 december, vier uur en het Stadshotel druppelt binnen met zzp’ers die lid zijn van Zooom Netwerk Woerden. In elke hoek van de ruimte staat een opgetuigde kerstboom, er zijn statafels geplaatst met overal bakjes nootjes, olijven en popcorn. De tafel in het midden van de kamer vult zich langzaam met alle kerstpakketten die zijn meegebracht. Sommige cadeaus zijn groot en doorzichtig, andere zijn klein en rijkelijk versierd…

Wil je verder lezen én het audio-verslag luisteren?
Het complete artikel vind je hier: https://svjmedia.nl/woerdenrondom/3468/zooom-netwerk-woerden-organiseert-kerstborrel-voor-zzpers/

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *