Even voorstellen: Henk Barends

Wie ben je en wat doe je?

henk barends

Mijn naam is Henk Barends en sinds 2016 heb ik mijn eigen coach en trainingspraktijk in Woerden. In mijn praktijk coach ik mensen met stress en burn-out (gerelateerde klachten). Daarnaast help ik mensen door middel van hypnotherapie af, van vele klachten fobieën en angsten.

Extern geef ik communicatie en commerciële trainingen. Onlangs heb ik mijn eerste workshops geschreven: ‘dat had ik moeten zeggen’ en de workshop ‘van hoofd naar hart’. Deze laatste is een workshop voor de man in de midlife crisis.

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling is het krijgen van een constante stroom van cliënten.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op de tevreden cliënten die ik heb. Daarnaast ben ik ook ontzettend trots op de mooie praktijk die ik heb. Ik ben gevestigd in Romi Business Center waar ik een mooie kamer heb waar de koffie altijd klaar staat.

Wat is je beste investering?

De mooiste en beste investering die ik heb gedaan zijn de opleidingen welke ik heb mogen volgen. Deze zorgen ervoor dat ik mijn droom kan verwezenlijken.

Meer weten?

Wil je meer over me weten kijk dan gerust eens op mijn website, www.hbmcoaching.nl of bel me en maak een afspraak voor een kop koffie. 06-54631969

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *