Verslag van de BBQ

Op 26 augustus was de jaarlijkse ZOOOM netwerkBBQ. Dit keer weer bij de Hall en georganiseerd door Dave Oorschot (architect). We hadden perfect weer om weer lekker buiten te zitten.

Na het eerste drankje was het tijd voor een rondje pitchen. Deze info was nodig voor een ontzettend leuk kennismakingsspel. Dave verraste ons compleet met zijn spel met ‘artificial intelligence kunst’. Dave had van iedere aanwezige een kunstwerk laten genereren door een AI bot met de kernwoorden van zijn of haar bedrijf en de uitdaging was om te raden welk kunstwerk bij wie hoorde. Sommige waren heel duidelijk en sommige heel vaag, maar stuk voor stuk waren het kunstwerken en iedereen wilde zijn of haar kunstwerk graag mee naar huis nemen.

Dave maakte de kunstwerken met Discord, een gamers platform en dan de Midjourney app. Je hebt er al meer varianten van. Het is niet echt makkelijk en het genereren duurt lang, maar het resultaat is verbluffend.

Daarna konden we genieten voor een heerlijke sitdown BBQ en toen het wat frisser werd sloten we binnen af met een drankje.

Marleen Strien

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *