Even voorstellen: Joyce Hoogerwerf

Wie ben je en wat doe je?

Hoi!

Mijn naam is Joyce Hoogerwerf en ik ben eigenaresse van Skin Power. Als huidtherapeut behandel ik de zieke en aangedane huid. Je kunt hierbij denken aan acne, pigmentvlekken, huidveroudering of huidafwijkingen. Daarnaast is iedereen welkom voor een passend advies om zijn/haar huid gezond te houden!

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling is voldoende tijd besteden aan content maken om zichtbaar te zijn (social media/blogs/website bijhouden etc.).

joyce hoogerwerf skin power

Waar ben je het meest trots op?

Op de groei die ik de afgelopen jaren heb mogen maken. Ik ben nu 4 jaar ondernemer en tijdens mijn studie aan huis gestart. Inmiddels huur ik een ruimte in Woerden en kan ik steeds meer apparatuur aanschaffen om cliƫnten nog beter te kunnen helpen.

Wat is je beste investering?

Skin Pen microneedling en de Observ šŸ˜€ Wat je hier mee kan? Daar vertel ik jullie graag meer over.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Andere ondernemers van Woerden te leren kennen en van elkaar te kunnen leren. Ik heb gehoord dat er ook toffe workshops worden georganiseerd dus hier sluit ik graag bij aan!

Meer weten?

skin-power.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiƫle klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk Ʃn website kan verzorgen. EƩn betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline Ʃn online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *