Verslag van de ALV met netwerkontbijt 2022

Op 12 oktober 2002 was de Algemene Ledenvergadering van Zooom.

Dit jaar werd dit gedaan door middel van een ontbijtsessie vanaf 7.30 uur. De locatie was de Hall in Woerden. Het was al vroeg verzamelen maar de opkomst was goed, ruim 20 leden.

Na de verwelkoming door de voorzitter en de vicevoorzitter en onder het genot van een lekker ontbijt zijn de financiële cijfers van 2021 besproken. Verder ook de activiteiten toegelicht die op dat moment nog stapel stonden voor de laatste maanden van 2022.

Naast de vergadering werd er ook door iedere deelnemer een pitch gehouden van zijn onderneming en kon er een zoekvraag neergelegd worden. Hiermee werd er gezorgd dat de leden van elkaar weten wat ze doen en wie elkaar in verbinding kan brengen.

We sloten de ALV af met een positief gevoel.

ALV met netwerkontbijt

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *