Verslag Cluedo Netwerkevent 2022

Op 15 november organiseerde ik, samen met Ine van Bemmel en Stephanie de Witte de tweede versie van het Cluedo Netwerkevent. Dit event is vorig jaar opgezet zodat de leden elkaar beter leren kennen.

Dit jaar was de locatie hotel ‘Het Wapen van Harmelen’. We kregen een eigen, gezellige ruimte ter beschikking.

Vanwege de grote opkomst (leden én introducées) hebben we twee groepen gemaakt. Ieder met een eigen dader. Binnen deze groep kreeg je iedereen te spreken en was het de bedoeling dat je zo veel mogelijk en zo breed mogelijke vragen zou stellen aan de ‘verdachte’. Zodat je achteraf, toen het daderprofiel bekend werd gemaakt, de puzzelstukjes bij elkaar kon leggen en hopelijk de dader kon vinden.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen met elkaar in gesprek was. Sommigen heel fanatiek, anderen wat meer ontspannen 😉
Na 6 minuten werd er gewisseld en tussendoor was er een pauze ingelast.

Toen de daderprofielen bekend werden gemaakt bleek dat Roos de Roo als snelste ‘haar’ dader (Saskia Vrickx)‚ had gevonden.
Zij ging er dan ook met de prijs vandoor, gefeliciteerd!

Na afloop was er nog de gelegenheid om gezellig even na te praten.

Dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiaste reacties!

Ook namens Ine en Stephanie,

Krista de Heer

netwerk activiteit woerden
netwerken in woerden ondernemers
netwerken zzp ondernemers
zooom ondernemers netwerk woerden
zzp netwerken woerden

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *