Verslag ZOOOM Masterclass “We moeten iets met Social Media…” door Gerrit Heijkoop

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Facebook, LinkedIn, Instagram en/of Twitter account. Maar gebruiken we deze Social Media wel goed? Hoe zet je ze zakelijk in? Halen we er uit wat erin zit? Dit alles kwam 26 mei j.l. aan bod tijdens de ZOOOM Master Class "We moeten iets met Social Media…" door Gerrit Heijkoop.

Gerrit is een absolute Social Media goeroe en nam deze avond zo’n 60 ZOOOM-leden en gasten mee in de wondere wereld van Social Media. Van het verschil tussen “@-tjes” en “#-jes” en een analyse van het eigen Social Media gebruik, tot buitengewoon nuttige tips voor de inzet van de verschillende Social Media; alles passeerde de revue. Ook werd duidelijk dat het gemiddelde ZOOOM-lid niet is gediend van eindeloze advertenties. Datzelfde geldt voor de rest van Social Media minnend Nederland. Gerrit’s oproep om Social Media niet langer als BillBoard te gebruiken, vond dan ook al snel gehoor. Zo hebben we afgelopen dinsdag met elkaar afgesproken om voortaan op Social Media niet langer TEGEN, maar MET de rest van de wereld te praten.

Zoals dat hoort bij ZOOOM, eindigde de avond met een gezellige borrel en is er nog lang over alle tips en tricks doorgepraat. ZOOOM kijkt terug op een druk bezocht, inspirerend en buitengewoon gezellig evenement en wil alle bezoekers, Gerrit Heijkoop en Dennis Maaswinkel hartelijk bedanken voor de geslaagde avond.

Nieuwsgierig naar de sheets van Gerrit? Kijk dan op: http://www.slideshare.net/gheijkoop/we-moeten-iets-met-social-media-maar-wat-zooom-woerden! De foto’s van de avond kan je vinden op https://zzpwoerden.nl/fotos-masterclass-social-media/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *