Succesverhalen

Elk kwartaal heeft Zooom een pagina in het blad Ondernamen. In juni komt het volgende nummer daarvan uit met het thema ‘Samen sterk’. En dat is een onderwerp waar we bij Zooom wel raad mee weten. We hebben daarvoor dan ook twee nieuwe succesverhalen aangeleverd. Onderstaand alvast de eerste daarvan betreffende samenwerking.

Prison Day (prisonday.nl)
Om ‘Prison Day | Een dag met impact’ te realiseren is Marieke Dik van Findig een samenwerking aangegaan met Dinga van Driel van Drielink Coaching. Findig is een vindingrijk bureau voor evenementen, merkactivatie en training. In Prison Day heeft zij haar krachten samen met Arjan Erkel gebundeld. Dit trainingsevenement laat deelnemers ervaren wat er gebeurt als de deur achter je op slot gaat en activeert de gevangenen voor een dag, en daarna. Wat betekent je vrijheid en hoe benut je deze?

In de aanloop naar Prison Day heeft Marieke de expertise van Dinga ingeschakeld. Marieke en Dinga weten elkaar via ZOOOM al langer te vinden. Dinga bleek van waarde in de vraag: hoe kunnen de deelnemers gaan reageren op de omgeving en de opdrachten? Hiermee heeft zij een waardevolle bijdrage aan het concept kunnen leveren. Daarnaast was Dinga tijdens Prison Day actief als coach. ZOOOMer Ine de Knoop van IEN! grafische vormgeving heeft het ontwerp van een folder ter promotie van Prison Day gerealiseerd.

Prison Day

Eén gedachte over “Succesverhalen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *