Verslag eerste bijeenkomst ZOOOM’s Boookclub

zooom boookclub eerste bijeenkomst

Het was zover! De eerste meeting van Zooom’s Boookclub.

“De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephan Covey stond op het programma. Inhoudelijk een goed boek, het lezen ging soms wat stroef..
Eye-openers waren voor ons; het empathisch luisteren, de win/win of geen-akkoord situaties en plannen vanuit je verschillende rollen met het einde voor ogen.
Het was een leerzame en gezellige boekbespreking.

Woensdag 28 juli staat de volgende Boookclub op de planning. Dan gaan we “Happy Money” van Ken Honda bespreken. Lijkt het je leuk om mee te lezen? Laat het weten!

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *