Even voorstellen: Wilco Nederhof

wilco nederhofWilco is nieuw lid, zijn bedrijf heet Sixty Six Finance.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Wilco Nederhof en ik ben eigenaar van Sixty Six Finance. Ik ben financieringsspecialist voor het MKB en startende ondernemers.

Daarnaast fungeer ik als sparringpartner en coach op het gebied van financiële dienstverlening.
Ik ben op 1 januari 2012 gestart en heb veelal interim werkzaamheden gedaan bij bijvoorbeeld Rabobank. Sinds 2 jaar op financieringsvlak toegespitst. Ik vind mijzelf toegankelijk en betrouwbaar, blijf ook voor de mens houden en laat iedereen in zijn waarde.

Wat is je grootste worsteling?

Op dit moment het vinden van opdrachten.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots op: een heleboel zaken.

Wat is je beste investering?

Dat ik in 2012 voor jezelf begonnen.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Een uitbreiding van mijn netwerk en mogelijk via dit netwerk mijn opdrachten te vinden. Daarnaast een stuk kennisdeling.

Wat is je beste eigenschap?

Ik ben toegankelijk en betrouwbaar, blijf oog voor de mens houden en laat iedereen in zijn waarde.

www.sixtysix-finance.nl
https://www.linkedin.com/in/wilco-nederhof/

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *