Even voorstellen: Trudy ten Have

trudy ten haveTrudy is nieuw lid, haar bedrijf heet Praktijk Papaver.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Trudy ten Have. Sinds 2015 begeleid ik mensen die met een (komende) verliessituatie te maken hebben. Daarnaast geef ik voorlichting, trainingen, worshops e.d. aan managers, leerkrachten, verpleegkundigen etc. over hoe zij kunnen omgaan met mensen in hun omgeving die een verlies te dragen hebben. Verlies gaat behalve over doodgaan of een geliefde verliezen ook over het verlies van werk, relatie, toekomstverwachingen en meer! Van jongs af aan ben ik met dit onderwerp bekend. Sinds ik vanaf 2006 als zorgvrijwilliger in het Woerdense hospice werk, is mijn ervaring op dit gebied alleen maar meer geworden. In mijn werk gaat het om ‘Stilstaan om weer verder te gaan!’

Wat is je grootste worsteling?

Ik vind het soms wel lastig om geld te vragen voor iets wat ik met mijn hart doe.

Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik op het afronden van diverse opleidingen op het gebied van ‘Omgaan met Verlies’. Het zijn opleidingen waarbij ik leerde mijn eigen verliezen goed ‘aan te kijken’, wat niet altijd makkelijk was. Daarnaast ben ik echt wel trots op mijn boek ‘Laatste zwaai’. Dit is een verzameling van mijn columns over mijn ervaringen in het hospice, uitgegeven in 2015 ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van het hospice.

Wat is je beste investering?

De beste investering vind ik de investering in mezelf! Ik heb mezelf binnenstebuiten gekeerd, én weer terug. Daardoor kan ik nóg beter met veel mensen een eindje oplopen door hun ‘landschap van rouw’.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Het lijkt mij heel fijn om mijn kennis en ervaringen te delen, en ook om te mogen vragen wie ergens kaas van heeft gegeten en eventueel tips kan/wil geven. En verder: dat het gezellig en goed is onderling, heb ik tijdens de presentatie van Daniëlle Pels evaren! Leuk om lid te mogen zijn!

Neem contact op met trudytenhave@hotmail.com, 06 300 197 35 of kijk op www.praktijkpapaver.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *