Uitbundig jubileumfeest toneel van Woerdens talent in RIE Theater

Op 8 november vierden we uitbundig ons 10-jarig bestaan in het bijzondere RIE Theater. De jubileumcommissie wilde de 75 aanwezige leden, oud-leden en relaties een onvergetelijke verjaardag bezorgen én laten zien dat zzp’ers midden in de samenleving staan. Het programma stond in het teken van Woerdens talent en hart voor élkaar.

Woerdense cultuur

Nadat voorzitter Els van Veen op de denkbeeldige rode knop had gedrukt, startte de serie van 10 acts van Woerdense bodem en nam mede-oprichtster en Eventmanager Marieke Dik de leiding van de avond over.

Wethouder Economische Zaken George Becht feliciteerde de vereniging, benadrukte het belang van het collectief en gaf aan blij te zijn met de samenwerking tussen de Gemeente en ZOOOM. Erik Thuis van Café Victoria dichtte speciaal voor het ZOOOM-jubileum ‘De 1-pitter door de bocht’ waarmee hij het bestaan van de zzp’er vergeleek met een coureur op een drukke snelweg. Mede-eigenaar van het RIE Theater Marcel Fokker heeft onder begeleiding van harpiste Petra Rosa enkele prachtige nummers gezongen. ‘Laat me m’n eigen gang maar gaan’ van Ramses Shaffy werd als feest der herkenning uit volle borst meegezongen. Kaaskoning Jos van Riet wist het publiek kostelijk te vermaken met zijn anekdotes en trakteerde de aanwezigen uiteraard op heerlijke stukjes kaas. Latindansers van Restaurant El Rey kregen de voeten van de zzp’ers goed van de vloer tijdens een speedcursus latin dansen.

Van eigen ZOOOM-bodem was het hilarische toneelstuk van Thérèse Hoppenbouwer, Marianne Checkley-De Munck en Jolanda van der Spiegel. Een groot succes, als ook de quiz van Marijn van Wijck en Marieke Dik. De avond werd muzikaal afgesloten met de Woerdense DJ Mirte Damen.

Cadeau aan de leden: Hart voor de zaak en hart voor elkaar

“Wie jarig is trakteert”, zo kondigde Els het cadeau aan de leden aan. In samenwerking met Stichting Reanimatie Woerden worden in 2020 2×2 cursusavonden ingepland voor ZOOOM. De data van de cursussen: 23 en 30 januari en 17 en 24 maart van 19.30 – 22.00 in de Plint in Woerden.

ZOOOM-leden kregen tijdens het feest een voucher en kunnen zich voor gratis deelname aanmelden voor optie 1 of 2 via voorzitter@zzpwoerden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *