Uitnodiging OKW Kennissessie – Ontbijt Cybercrime

Computer, Veiligheid, Hangslot, HackerOp dinsdag 19 november organiseert OKW in samenwerking met het POVW en de gemeente woerden een OKW Kennissessie. Ook ZOOOM-leden zijn uitgenodigd. Het onderwerp is Cybercrime.

Cybercrime is helaas voor ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van je website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatieschade.

Zorg dat je bedrijf geen slachtoffer wordt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’, maak kennis met een hacker en leer wat je kunt doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

Deze training wordt aangeboden door de gemeente Woerden, het platform Veilig Ondernemen, De veiligheidscoalitie Midden-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Programma

7.00 uur Inloop met ontbijt
7.15 uur Welkom door Burgemeester Victor Molkenboer
7.30 uur Training Cybersecurity be aware!
8.30 uur Afsluiting met koffie/thee en helpdesk studenten
9.00 uur Einde

Locatie

Deze kennissessie wordt gehouden in de raadzaal van ons nieuwe gemeentehuis, Blekerijlaan 14 in Woerden.

Aanmelden

Deze training is geheel kosteloos. Je kunt je tot 12 november aanmelden op info@povw.nl

Kosten/annulering

Deelname aan deze sessie is kosteloos. Wanneer je echter na aanmelding binnen 14 voor aanvang moet annuleren is OKW helaas genoodzaakt € 10,00 per persoon annuleringskosten in rekening te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *