Lid Carla Dijkstra doet verslag van de masterclass met Bart van den Belt

Ruim 60 mensen waren op 26 november in het Evertshuis in Bodegraven aanwezig om de masterclass met Bart van den Belt van Zakelijk Succes Academie te volgen.
Onder andere Carla Dijkstra van Your Ultimate Life Design was aanwezig en zij doet verslag voor ons.

Beste ZOOOM’er,

Gisteravond ben ik naar de presentatie geweest van Bart van den Belt over “Groeien met je bedrijf”. Platform-Z en ZOOOM organiseerden deze avond in het Evertshuis te Bodegraven.

Uitspraken die Bart deed waren helder en soms confronterend en/of activerend. Hierbij een paar om ook jou te motiveren je bedrijf desgewenst te laten groeien.

  • Je creatieve vermogen bezit je, maar ondernemen kun je leren.
  • De beste ondernemers zijn de ondernemers die kunnen verkopen.
  • De snelste manier om meer vrije tijd te krijgen is om meer aandacht te besteden aan je ambassadeurs en fans, want zij promoten je bedrijf.
  • Jij als ondernemer bent de bottle neck van het bedrijf.
  • Wat makkelijk is om te doen, is ook makkelijk om niet te doen.
  • Je moet zelf een 8, of 9 zijn om je bedrijf ook een 9 te kunnen geven.
  • Omzet is de waarde van je bedrijf. Winst is de inrichting van je bedrijf.

De tip van gisteravond was om vandaag vijf ambassadeurs, klanten te bellen voor relatiebeheer. Ik ben vanmorgen begonnen en de derde heeft mij weer een opdracht gegeven. “Succes is voor de doeners”.

Gisteravond werden er twee boeken verloot en natuurlijk was ik de gelukkige.:). Ik heb “De online marketing machine” (wat elke ZZP’er moet weten over online marketing) geschreven door Bart van den Belt gekregen. Mochten hier mooie tips in staan dan zal ik deze met jullie delen.

Beste ZOOOM’ers, creëer waarde en tot ziens op 13 december en nogmaals bedankt voor het mede organiseren van de interessante avond. Informatie over Bart van den Belt en zijn bedrijf kun je vinden op www.zakelijksucces.nl.

Creatieve groet,

Carla
Your Ultimate Life Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *