Teamleiders gezocht voor de 24 uur van Woerden!

‘De 24 uur’ komt er weer aan! Het wandelevenement wordt op 20 en 21 mei 2016 voor de derde keer georganiseerd in het wijkpark in Molenvliet. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en het Prinses Maxima Centrum. Deze stichtingen zijn financieel afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Financiële steun is dus hard nodig!

Zowel in 2012 als in 2014 heeft Zooom als team meegedaan aan dit sponsorevenement. En twee keer met succes, want we hebben twee keer de prijs voor Team met de Hoogste Sponsoropbrengst in ontvangst mogen nemen. Het zou geweldig zijn als dat in 2016 weer zou lukken!

Voor Team Zooom zijn we nu op zoek naar twee enthousiaste teamleiders. Als teamleider leer je o.a. veel Zooomleden kennen (en zij jou!), verzin je ludieke sponsoracties en vergaar je eeuwige roem en goodwill als ‘teamcaptain’ bij dit mooie evenement ☺.
Dus wil jij je beste beentje voorzetten voor Team Zooom? Mail dan naar informatie@zzpwoerden.nl.
Meer info over dit evenement lees je op de24uurvanwoerden.nl

Wil je meer informatie over wat de taak als teamleider inhoudt? Neem dan contact op met de teamleider van 2014, Linda Oskam, info@gewichtsconsulentelindaoskam.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *