Leden kortingen: nieuw aanbod van Posthoorn Lodge

De Zooom website heeft een pagina waarop kortingen zijn vermeld. Deze kortingen worden aangeboden door diverse bedrijven voor de leden van Zooom. In de afgelopen tijd hebben diverse bedrijven hier een korting aangeboden. Neem eens een kijkje op deze pagina: www.zzpwoerden.nl/kortingen.
Deze maand is er een nieuw aanbod bijgekomen.
De Posthoorn Lodge geeft aan Zooom leden een korting van 10% bij een boeking. Bij de boeking vermelden dat je Zooom lid bent om de korting te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op: posthoornlodge.nl.
Wij bedanken Saskia van den Heuvel voor dit mooie aanbod aan de leden.
Wil je ook een aanbod doen aan de leden? Neem even contact op via informatie@zzpwoerden.nl.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *