Nieuw bestuurslid Els van Veen

Zo net na de zomervakantie viel ik als oriënterend ZOOOM-lid met mijn spreekwoordelijke neus in de boter. Rina zei: “Als je ons wilt leren kennen, kom dan naar de BBQ in Kamerik”. Zo gesteld, zo gedaan. Ik was niet de enige nieuweling, maar dat schiep niet alleen met hen een band. Wat voelde ik me welkom, wat was het gezellig. Dat niet alleen, ik had direct het gevoel van een mooie vereniging. Direct na afloop dacht ik dat het fijn zou zijn om me bij ZOOOM aan te sluiten. Zo gedacht, zo gedaan.

Zin in besturen

Al vrij snel werd duidelijk dat de vereniging nieuwe bestuursleden kon gebruiken. Ik geloof dat ik zei dat ik wel interesse had…of vroeg Rina het nou? In ieder geval was de kogel snel door de kerk. Ik had erg veel zin in besturen en het bestuur vond een frisse kijk op het reilen en zeilen wel wenselijk. Ik treed dan ook per 1 januari a.s. toe in het bestuur.

In het dagelijks leven ben ik organisatiecoach, teamcoach, gedragscoach, taalcoach en trainer. Ik help mensen en organisaties krachtig te functioneren en lenig te ontwikkelen en veranderen. Met meer prestatie, resultaat en plezier als doel, zowel in het werk als privé.

Verbinden en samenwerken

Voor ZOOOM wil ik me graag inzetten voor een sterke verbinding en samenwerking tussen de leden onderling en een sterk contact met de buitenwereld van de vereniging. Om zo ZOOOM sterk te houden.

tel: 06 28 94 01 47 mail: elsvanveen@treasure-u.nl

Meer over het bestuur op de Bestuur pagina.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *