Bestuur

Els van Veen

Els van VeenVoorzitter

Els van Veen is organisatiecoach, teamcoach, gedragscoach, taalcoach en trainer. Zij helpt mensen en organisaties krachtig te functioneren en lenig te ontwikkelen en veranderen. Met meer prestatie, resultaat en plezier als doel, zowel in het werk als privé. Els is in augustus 2015 lid geworden van ZOOOM en in januari 2016 toegetreden als algemeen bestuurslid. Sinds 1 januari 2017 vicevoorzitter, sinds 1 januari 2018 voorzitter. Zij zet zich graag in voor een sterke verbinding en samenwerking tussen de leden onderling en een sterk contact met de omgeving van ZOOOM. Om zo ZOOOM sterk te houden.

tel: 06 28 94 01 47 · mail: voorzitter@zzpwoerden.nl

Rolando Montessori

Rolando MontessoriPenningmeester

Rolando Montessori is jurist en heeft een adviesbureau in de zorgsector. Hij staat particulieren bij om een passende zorgindicatie te krijgen. Daarnaast adviseert hij instellingen en gemeenten op dit terrein. Rolando is in april 2016 lid geworden van ZOOOM. Sinds 1 januari 2017 is hij als penningmeester lid van het bestuur.

tel: 06 10 99 08 68 · mail: penningmeester@zzpwoerden.nl

Lily DekkerSecretaris

Lily Dekker is sinds begin 2016 mediator binnen haar praktijk LD Mediation. Zij is gespecialiseerd in echtscheidingsmediations, maar doet ook regelmatig mediation in de werksfeer. Het is haar doel om klanten weer ontspannen te kunnen laten ademhalen, zodat ruimte voor gesprek ontstaat. Lily is vanaf begin 2016 lid van ZOOOM en is vanaf 1 januari 2018 lid van het bestuur. Als bestuurslid gaat ze graag om tafel met leden met goede ideeën, om mee te denken en de ideeën bij het bestuur in te brengen. Verder wordt ze de linking pin tussen het bestuur en de activiteitencommissie.

tel: 06 40 66 42 42 · mail: info@ldmediation.nl

Frank SuersAlgemeen bestuurslid

Frank is in augustus 2018 lid geworden en snel daarna voor het bestuur 'gestrikt'.  Hij is heel enthousiast om zijn steentje bij te dragen aan het succes van ZOOOM. Hij wil zich actief inzetten om de vereniging te laten groeien, maar ook de leden elkaar te laten helpen om te groeien; als mens en als ondernemer. Verder is hij de linking pin tussen bestuur en activiteitencommissie. Dan vraag je je misschien af wie Frank is. Frank zegt zelf: "Ik help mensen financieel gezond te worden en te blijven." Voor alle denkbare verzekeringen kun je bij hem terecht. Betere dekkingen en lagere premies voor al jouw zakelijke en particuliere verzekeringen is zijn missie. Hij is ook een specialist in betrouwbare, integere en deskundige financiële planning. Nieuwe woning? Hij regelt je hypotheek, maar ook je bestaande hypotheek kan vaak voordeliger. Voor financiële rust en het juiste recept, ga je naar Frank Financiële Huisarts.

06 - 24 91 98 19, mail: frank@frankfh.nl