Nicole Fazzi geeft het stokje door…

 

nicole fazzi
Nicole Fazzi-Burgers van Ametista Uitvaartbegeleiding en sinds 2017 lid van ZOOOM, waarvan de eerste 2-3 jaar als lid van de activiteitencommissie. Ik ben uitvaartbegeleider in hart en nieren, werk vanuit liefde, aandacht en rust met de nabestaanden van een overledene samen. Met elkaar maken we een mooie laatste herinnering, een afscheid wat past bij het geleefde leven en troostrijk is voor degene die achterblijven. Zij leven verder zonder partner, vader, moeder, opa, oma, tante, oom, vriend, vriendin, neef, nicht, collega, buurman of buurvrouw …. enz, en een goed afscheid kan daarbij ondersteunend zijn.

Succesverhaal

Als uitvaartbegeleider een ‘succesverhaal’ delen is eigenlijk best een beetje gek … maar aan de andere kant ook niet! Want ik kan heel veel succesverhalen vertellen, mijn streven is om van elk afscheid een succes te maken. En wanneer is het dan een succes? Het is een succes als de naasten er met een goed gevoel op terug kijken, als ze ‘blij’ zijn met hoe de dagen rondom het afscheid en de uitvaart zelf verlopen zijn. Als ze “blij” zijn mij nog een keer te zien na een week of 2, of wanneer ik ze tegenkom in de supermarkt, in een restaurant, op het terras of dansend in het Danskasteel ☺.

Ik ben elke keer weer verbaasd van de betekenisvolle rol die ik mag vervullen, gewoon door er te zijn… te luisteren en te helpen. En dat is elke keer weer anders, elke keer een ‘succes’! Dat geeft mij de energie om er telkens weer opnieuw te zijn voor een nieuwe familie, dag en nacht…

Ik geef het stokje door aan Ine van Leeuwen van IEN grafische vormgeving, IEN laat je ZIEN!

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *