Even voorstellen: Patty Rietveld

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Patty Rietveld, getrouwd met Patrice en samen zijn wij trotse ouders van Lauren. Na een carrière van ruim 25 jaar als juridisch secretaresse en hoofd secretariaat in de advocatuur ben ik in 2020 mijn eigen onderneming gestart. Als juridisch virtual assistant werk ik (locatie-onafhankelijk) voor en met advocaten zodat zij hun aandacht kunnen richten op het bijstaan van hun cliënten. Door secretariële, administratieve en organisatorische taken van hen over te nemen werken we samen aan de groei van hun praktijk.
patty rietveld

Daarnaast word ik door advocatenkantoren ingeschakeld als interim juridisch secretaresse wanneer de continuïteit op het secretariaat onder druk staat. Mensen helpen en praktische oplossingen aandragen is mijn eerste natuur en dat maakt mijn vak ook zo leuk.

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling is consistent zichtbaar te zijn op social media. Mijn klanten zijn voornamelijk te vinden op LinkedIn en ik vind het lastig om tijd en inspiratie te vinden voor het schrijven van bijdragen.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op onze dochter die, ondanks alle uitdagingen in haar studie, doorbikkelt op het HBO. Zakelijk gezien ben ik het meest trots op het feit dat ik nog geen dag spijt heb gehad van mijn keuze om voor mezelf te beginnen. Ik geniet van de vrijheid van het ondernemerschap en ik word heel blij van alle positieve feedback die ik krijg.

Wat is je beste investering?

Mijn opleiding bij VA School; een heel erg hands-on en praktische opleiding die een goede basis is voor iedere startende virtual assistant.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Een prettig netwerk waarin ervaringen uitgewisseld kunnen worden, tips en adviezen wordt gedeeld, een leuke community waarin je elkaar tot dienst kunt zijn en ook gewoon gezellig met elkaar kunt praten. Ik heb helaas al veel leuke sociale activiteiten voorbij moeten laten gaan maar ik zie er naar uit om mijn mede Zooom-leden binnenkort eens te ontmoeten.

Meer weten?

Ik verwacht in ZOOOM een netwerk te vinden waar we elkaars netwerk kunnen versterken en kunnen leren van elkaar. Vanuit verbinding kom je verder. Ik kijk er naar uit jullie beter te leren kennen!

M 06-22 57 79 72
E-mail: info@pattyva.nl
Website: www.pattyva.nl
Adres: Bakboordlaan 3, 3448 KG Woerden

logo pattyva

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *