Interessante artikelen van easyZZP administratiekantoor

logo easyZZP administratiekantoor

Als sponsor van ZOOOM heeft easyZZP administratiekantoor ook de mogelijkheid gekregen om interessante artikelen te delen met de leden van het ZOOOM ZZP netwerk. Zo hebben wij de afgelopen periode bijvoorbeeld een artikel geschreven over het leasen van een auto als ZZP’er: ZZP Lease

In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten om de juiste beslissing te nemen over het leasen van een auto en de beste deal te onderhandelen met de leasemaatschappij.

Daarnaast hebben wij ons best gedaan om een leuk en interessant artikel te schrijven over marketing. Veel ZZP’ers hebben hun marketing goed op orde maar voor andere is daar nog veel winst of eigenlijk omzet te behalen. In het artikel ZZP Marketing geven we aantal inzichten in de wereld van marketing.

Binnenkort is het weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting en als administratiekantoor hebben wij natuurlijk een mooie tip voor u: Wanneer u een deel van uw winst reserveert voor uw oude dag hoeft u, indien u aan de juiste voorwaarden voldoet, geen inkomstenbelasting te betalen over deze reservering. Dit heet de Fiscale Oudedagsreserve.

Naast deze artikelen hebben wij ook een speciale aanbieding voor de ZOOOM ZZP leden: EasyZZP ZOOOM aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *