Succesverhalen

Netwerken is net werken en binnen Zooom doen we dat met succes. Hoe beter je weet wat de ander doet, hoe beter je met elkaar kunt samenwerken. In de afgelopen periode is een aantal goede samenwerkingen ontstaan tussen Zooom leden.

ZOOOM-leden Mistral Advocaten (Toine Hitzert en Björn van Eijk) en InterDaan (Daniëlle Pels) zijn elkaar eind vorig jaar tegen het lijf gelopen. Tijdens een borrel bij de Hofclub werd het eerste contact gelegd en twee weken later zaten ze onder het genot van een kop koffie met elkaar om tafel voor een eerste brainstorm. InterDaan coördineert voor Mistral Advocaten de revisie van de website, stelt voor 2015 een marketingplan op en adviseert de heren over het gebruik van Social Media. Met andere woorden; een mooi ZOOOM-succesverhaal!

Liesbeth Pauw van Senioren-assistent is tijdens één van de bijeenkomsten in contact gekomen met Jan Slomp van Administratiekantoor Slomp. Na enig heen en weer gesproken te hebben kwamen zij tot de conclusie dat ze wederzijds elkaars diensten kunnen inzetten. Jan voert sinds die tijd de administratie voor Liesbeth’s bedrijf en Liesbeth assisteert één van de ouders van Jan.

Meer succesverhalen

Heb jij ook een goede samenwerking met een Zooom lid? Wij horen er graag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *