Nieuwe sponsor van ZOOOM: easyZZP administratiekantoor

logo-easyzzp

Beste leden van ZOOOM,

Wij zijn erg blij met de mogelijkheid welke wij hebben gekregen om in ieder geval het eerste kwartaal van 2015 sponsor te zijn voor het ZOOOM ZZP netwerk. Wij hopen hier een passende invulling aan te geven met een inhoudelijke bijdrage en een mooie aanbieding voor de ZOOOM leden. Maar graag stellen wij ons eerst voor:

Bij EasyZZP zijn wij gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP’ers. Dit doen wij binnen ons bedrijf onder het motto “ondernemen zonder de zorgen van een administratie”. Naast de verwerking van uw boekhouding, verzorgen wij ook: de aangifte inkomstenbelasting, de aangiften omzetbelasting en advies. Dit doen wij allemaal voor één vast tarief per maand, dus geen verrassingen achteraf. Op onze website www.easyzzp.nl kunt u meer lezen over ons en onze werkwijze.

Exclusieve aanbieding voor het ZOOOM ZZP Netwerk

Samen met het bestuur van ZOOOM heeft EasyZZP de volgende aanbieding voor jullie vormgegeven:

  • Geen inrichtingskosten bij aanvang contract voor 31 maart 2015
  • De maanden januari, februari en maart in 2015 gratis
  • Je ontvang het boek “365 dagen succesvol” als welkomstgeschenk

[button link=”http://www.easyzzp.nl/offerte-administratiekantoor/” color=”green” size=”large” rel=”nofollow”]Vraag nu vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan[/button]

Omdat er veel verandert op het gebied van wet- en regelgeving, schrijven wij ook regelmatig relevante blogs (bijv. over de VAR-verklaring, fiscale faciliteiten enz.). Hierbij treft u alvast enkele links naar relevante artikelen. In aankomende nieuwsbrieven zullen wij meer onderwerpen behandelen in onze blog waar u uw voordeel mee kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *