Woerden Werkt! Kom binnen bij bedrijven.

Woerden Werkt! Kom binnen bij bedrijven.

Bent u op zoek naar personeel? Zet dan op 5 maart uw deuren open tijdens de ‘Kom binnen bij Bedrijven’-dag en ontmoet direct werkzoekenden, stagiaires, werkervaarders of vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf! Een warme hand voelt tenslotte vaak zo veel beter dan een koude sollicitatiebrief.

Hoe werkt het?

Als bedrijf of organisatie meldt u zich aan via woerdenwerkt.nl. U geeft aan welke vacatures, stageplekken en/of vrijwilligersklussen u beschikbaar heeft. Na inschrijving verschijnt deze informatie én uw logo op de site.
Geïnteresseerden in uw bedrijf schrijven in, u ontvangt hiervan bericht.
Op 5 maart geeft u als deelnemend bedrijf aan de ‘Kom Binnen bij Bedrijven’-dag bijvoorbeeld een presentatie, rondleiding en/of workshop voor maximaal 2 groepjes geïnteresseerden.

Meer weten?

Kijk op woerdenwerkt.nl en bezoek het OKWcafé op 5 februari van 17-19 uur in Cafe Restaurant El Rey, Kruittorenweg 13.

Woerden Werkt!

Onder de noemer Woerden Werkt! ontplooien bedrijven, organisaties, onderwijsinstellingen en de gemeente Woerden nieuwe initiatieven met als doel het versterken van de lokale economie. Met elkaar maken ze gebruik van de winst van samenwerken! De ‘Kom Binnen bij Bedrijven’-dag is één van deze initiatieven en wordt op 5 maart 2015 voor de tweede keer gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *