Ine van Leeuwen geeft het stokje door…

 

ine van leeuwen
Ik ben Ine van Leeuwen. Sinds de oprichting ben ik lid van ZOOOM. Ik heb destijds het logo ontworpen en jarenlang alle grafische uitingen verzorgd. Als grafisch vormgever werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Werken voor dienstverlenende organisaties in het sociale domein is waar mijn hart ligt.

Succesverhaal

Eigenlijk is mijn succesverhaal vrij recent en ook nog volop bezig! Ik ben namelijk een boek aan het vormgeven voor de stichting ‘Wij zijn nooit voorbij’. Deze stichting geeft een boek uit waarin vijftien verhalen komen van ouders die hun kind hebben verloren. Een verlies dat niet alleen tranen, maar ook heel veel liefde kent.

In deze opdracht kan ik alles kwijt; luisteren, invoelen en zoeken naar waardevolle informatie in de verhalen, om een passende vertaling te maken naar de vormgeving. Het is altijd weer spannend om een ontwerpvoorstel aan te leveren en de uitgever was zelfs ‘sprakeloos’ over mijn voorstel en het verhaal daarachter. Nu ben ik volop bezig met de vormgeving van het boek, heb ik contact met de ouders en probeer ik zoveel als mogelijk hun wensen door te voeren in de vormgeving.

Met deze opdracht zit ik echt in een flow; heerlijk!

Ik geef het stokje door aan Dinga van Driel van Drielink Coaching.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *