Verslag LinkedIn-training

Op woensdagavond 7 juni waren we uitgenodigd voor een LinkedIn-workshop door Anoek Schippers.

Vooraf kregen we allen toegang tot haar online leeromgeving. Met het doorlopen van de eerste stappen bleek bij mijn eigen profiel dat aardig wat data verouderd was, dus dit was een ideaal opschoon-moment.

Ook tijdens de avond gaf Anoek een enorme lijst van actuele tips die voor zowel de starter als de ervaren LinkedIn-gebruiker nuttig waren. Iedereen mocht ook binnen 2 weken na de workshop nog feedback vragen over de gemaakte aanpassingen van zijn profiel.

Ik dacht dat ik al aardig bij was met LinkedIn, maar ik heb super veel geleerd die avond!

Marleen Strien – van Trommelen
tutticreations.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *