Henk Barends geeft het stokje door…

Ik ben Henk Barends en sinds 2021 lid van Zooom. Mijn eigen coachpraktijk HBM Coaching en Training ben ik gestart in 2017 nadat ik hersteld was van mijn Burn-out.
Ik heb mezelf pas in 2021 aangemeld bij Zooom terwijl ik al eerder van het bestaan af wist. Maar eerlijk gezegd zag ik er in het begin niet echt de meerwaarde van in. En achteraf heb ik daar best spijt van. Want wat een mooie en leuke club is dit. Regelmatig wordt er kennis gedeeld en helpen we elkaar waar we kunnen.

henk barends

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk welke ik, zoals ik al eerder vertelde, gestart ben na mijn Burn-out. Toen ik in 2016 hersteld was ben ik verschillende opleidingen gaan volgen en vanaf het moment dat ik deze keuze had gemaakt vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Werkelijk alles klopte vanaf dat moment. Na het starten van mijn praktijk ben ik eigenlijk niet meer gestopt met leren. Mijn eerste coachopleiding was de opleiding Mental coaching. Hierna ben ik verdergegaan met de opleiding tot stress en burn-out coach. Ik merkte dat ik meer wilde en ben toen op onderzoek uitgegaan. Uiteindelijk ben ik ook de opleiding tot Hypnotherapeut gaan volgen welke ik in 2022 succesvol heb afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot ademcoach en doe ik daarnaast ook nog een opleiding Human Profiling.
Dit alles om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden in hun proces. Tevens ga ik ook opgeleid worden om Human Profiling trainer te worden. Iets waar ik erg naar uitkijk. Als afwisseling geef ik ook nog commerciële trainingen.

Succesverhaal

Gelukkig zijn er vele succesverhalen te vertellen. Denk aan mensen die herstellen na een Burn-out en mensen die geholpen worden met de thema’s waarmee zij in het dagelijks leven vast lopen. Maar ook door middel van Hypnotherapie mensen laten stoppen met roken of van onverklaarbare pijnklachten afhelpen. En dit vaak al in enkele sessies.
Het mooiste verhaal voor mij is toch wel een meisje van 19 die bij mij in de praktijk kwam. Zij had al sinds 3 jaar onverklaarbare rugpijn. Na 2 coach sessies werd duidelijk waar het probleem zat. Het ging hier om een niet verwerkt trauma. Zij dacht zelf dat door de therapie welke zij had gehad, dit trauma verwerkt was. Dit was echter nog niet het geval. Ik zal nooit haar blik vergeten toen zij uit de hypnose kwam en in het rond keek. Toen ik haar vroeg hoe het ging bleef zij stil en zei zij na enkele minuten ‘ik heb geen pijn meer’. Zij heeft inmiddels haar actieve leven weer opgepakt. Hoe mooi is dat.

Mijn geheime tip voor succesvol ondernemen

Blijf dicht bij jezelf en blijf zo eerlijk mogelijk naar je cliënten en naar jezelf. Ik ben van mening dat wanneer je dat doet er mooie dingen op je pad komen. Zorg er ook voor dat je doet wat je echt leuk vindt. Want… als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.

Ik geeft het stokje door aan Joyce Hoogerwerf…

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *