Even voorstellen… Diana Bekker

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Diana Bekker, 53 jaar en getrouwd met Peter. Wij hebben 1 zoon van 14: Jonne. Ik ben fotograaf en mijn bedrijf heet Foto di Vita, wat zoiets betekent als “foto’s van het leven”. En dat is wat ik doe, ik maak foto’s van zo’n beetje elke belangrijke gebeurtenis in je leven, of dat nu privé- of werkgerelateerd is. Dit doe ik met veel passie en liefde voor het vak. Ik ben sinds 2000 zelfstandig ondernemer en heb eerst 14 jaar fotowinkels met studio gehad. Sinds 2014 heb ik geen winkels meer en heb ik me geheel op de fotografie gestort. Na een aantal jaar een studio gehuurd te hebben in Linschoten heb ik sinds 2020 mijn eigen bedrijfspand met fotostudio aan het Kattegat in Woerden.
logo Foto di Vita
 

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling is consequent acquisitie doen. Als ik druk ben verdwijnt dat naar de achtergrond. Soms ben ik heel actief op social media en dan ineens lukt dat me niet meer en hoor je weer een hele tijd niks van mij. Ik weet dat dat beter moet, maar daar worstel ik dus mee.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben er heel trots op dat ik vaak hoor van mensen dat ze zo blij zijn met de foto’s. Dat ik mensen goed op hun gemak kan stellen en dat ze daardoor heel mooi op de foto staan. Mensen blij maken is het mooiste dat er is. Verder ben ik ook heel trots op waar ik nu ben gekomen. Dat mijn bedrijf al 23 jaar bestaat (al was dat eerst onder de naam Digoprint) en het geeft rust dat wanneer ik ermee zou willen stoppen ik mijn bedrijfsruimte kan verhuren en zo mijn inkomen behoud.

Wat is je beste investering?

Het zal je niet verbazen dat mijn eigen bedrijfspand de beste investering is. Alhoewel ik ook wel zeer gelukkig ben met mijn nieuwe camera. Die werkt nóg lekkerder dan de vorige en is zó haarscherp. 🙂

Wat verwacht je van ZOOOM?

Ik hoop op gezellige netwerkbijeenkomsten waarbij ik mezelf kan laten zien en contact kan leggen met anderen om elkaar te helpen bij elkaars vraagstukken.

Meer weten?

Mijn website is www.fotodivita.nl Op instagram @fotodivita_woerden staat een portfolio met foto’s die ik heb gemaakt. Op Linkedin kun je me vinden onder Diana Bekker-Beekhuijzen, het zou leuk zijn als jullie allemaal met mij connecten. 🙂 Wil je eens komen kijken in mijn studio en elkaar beter leren kennen? Bel me dan om een keer een bakkie te komen doen op 06-10513410.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *