Frank Suers geeft het stokje door…

Ik ben Frank Suers en sinds de start van mijn eigen onderneming in 2018 lid van ZOOOM. Omdat ik bij de start niet gelijk vol zat met werk en ik mijzelf zichtbaar wilde maken, heb ik mij gelijk aangemeld voor een bestuursfunctie bij ZOOOM. Met veel plezier heb ik diverse functies binnen ZOOOM vervuld en inmiddels heb ik het stokje doorgegeven om ruimte te maken voor andere dingen.

Sinds 2002 ben ik actief in de financiële dienstverlening, waarbij ik sinds 2007 actief ben in mijn huidige functie(s); hypotheekadviseur en financieel planner. In 2018 ben ik Frank Financiële Huisarts gestart, omdat ik meer adviseur wilde zijn voor mijn relaties en niet commercieel met mijn target bezig zijn. Bovenop de wettelijk verplichte diploma’s, ben ik Erkend Hypotheekadviseur en Certified Financial Planner. Samen met mijn MBA zorgt dit ervoor dat ik goed kan uitzoomen en met een helicopterview mijn relaties kan adviseren op het gebied van financiële planning. Ik adviseer en bemiddel daarbij in hypotheek, vermogensopbouw en verzekeringen (zowel zakelijk als privé). Vrijwel bij al mijn relaties kan ik de financiële positie verbeteren, goedkopere en betere verzekeringen afsluiten en bovenal zorgen voor financiële rust.

Succesverhaal

Gelukkig zijn er vele succesverhalen te vertellen. Denk aan hele grote hypotheken voor dure woningen, of hele ingewikkelde hypotheken waarbij je flink in gevecht moet met de geldverstrekker om je relatie te helpen. Of denk aan arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die ik geregeld heb voor mensen die ze nu helaas ook nodig hebben voor een uitkering. Maar leuker om te melden zijn verhalen dat ik mensen heb kunnen helpen om eerder te stoppen met werken. Regelmatig komen mensen bij mij, met de vraag hoe hun financiële situatie is en hoe lang ze nog moeten werken. Er is niets leuker om dan goed inzicht te geven in de huidige en toekomstige situatie en zorgen dat de juiste bronnen van inkomen en vermogen op de juiste momenten worden ingezet. Door slim om te gaan met het woud aan regelgeving, kan ik veel geld besparen en regelmatig zorgen dat relaties eerder kunnen stoppen met werken.

Mijn geheime tip voor succesvol ondernemen

Blijf altijd eerlijk en oprecht in jouw dienstverlening. Zorg dat je klant altijd op één staat en probeer net iets meer te doen dan is afgesproken. Stel jezelf de vraag; zou ik dit advies ook aan mijzelf geven en wordt mijn klant hier beter van? Daarnaast is blijven ontwikkelen en innoveren belangrijk om succesvol te worden en te blijven. Tot slot adviseer ik te blijven netwerken, ook op de moment dat je het al druk hebt. Je kunt beter zaaien als het druk is, om te oogsten als er een rustigere tijd aanbreekt.

Ik geef het stokje door aan Henk Barends.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *