Volg ZOOOM Woerden nu ook op Facebook: Op naar de 100 likes!

Facebook
Naast de accounts op Twitter en LinkedIn is ZOOOM nu ook actief op Facebook.
De Facebookpagina is een meer informele manier om met elkaar in contact te komen en te blijven.

Op de pagina zijn geregeld inspirerende nieuwsartikelen en leuke quotes te lezen rondom het ZZP-bestaan.
Daarnaast is er op de pagina meer ruimte voor gezellige en sociale buzz rondom de georganiseerde borrels en thema-avonden en bestaat de mogelijkheid om zelf oproepjes te plaatsen voor je eigen open-dag of bijvoorbeeld een spontane vrijdagmiddagborrel.
Bovendien like’t de pagina de Facebookpagina’s van leden om op die manier ook bij te dragen aan de bekendheid van jullie eigen onderneming.

Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen op onze Facebookpagina?

Ga dan nu direct naar de Facebook pagina op https://www.facebook.com/zooomwoerden.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *