Welkom nieuwe leden!

Vanaf 1 januari 2015 hebben we al weer 8 nieuwe leden kunnen verwelkomen. Sommige hebben zelf Zooom gevonden, maar een groot deel is aangebracht door onze eigen leden! Dank je wel daarvoor! We heten welkom:

Wasserette de Knijper Jim Bakker www.wasserettedeknijper.nl
Vlindertijd Kindercoaching & Fotografie Bauke Borsboom www.vlindertijd.nl
BPA Projectmanagement & Advies Ed Bulder www.bpa-projectmanagement.nl
Mira Loves Books Raymond Zachariasse www.miralovesbooks.com
Fast In Control Consulting Wilfried Hess www.fastincontrol.nl
Raaakt Denise Snel www.raaakt.nl
Freshpaint Schildersbedrijf Jeroen Oostveen www.freshpaint.nl
Sign-Mention Raymond Stalfoort www.sign-mention.nl

In 2015 willen we het jaar afsluiten met 150 leden! Daar moet nog wel wat voor gebeuren; het bestuur houdt op 7 april a.s. (aansluitend aan de borrel) een brainstormavond. Je bent van harte welkom om mee te denken over de ledenwerving.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *